AKTUELNO

Nije joj se svidelo pitanje!

Gledaoci večeras postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga 2". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević.

Foto: TvPink Printscreen

Pitanje je stiglo i za Lunu Đogani, a gledaoca je zanimalo zašto je nagovarala Marka Miljkovića da se svađa sa Zoricom Marković i Stanijom Dobrojević:

Ja se stvarno ne sećam toga - započela je Luna.
Verovatno ono ispred "Dubioze" što smo pričali - podsetio je Marko.

Onda se Luna prisetila konflikta sa Stanijom i Zoricom, a specifično onog što je Stanija upitala Marka zašto Luna spava u sobi za izolaciju kada su bili potrčci.

A, da, možda su zbog toga pitali. Ali da sam ja njemu konkretno rekla, ne sećam se. Kada je rekao za onaj snimak, ispalo je kao da ja pričam jedno, a da ja izmišljam. Šta on ima kome da se pravda što ja spavam u izolaciji? - odgovarala je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

Milan joj je rekao da publici nije jasno kako ima konflikte sa njom, a onda joj se poverava o svojoj bivšoj vezi sa Slobom Radanovićem:

Ona je pomenula čokoladu. Pričali smo o slikanju i došli smo na temu. Nismo bili priznati ovde jer sam ja bila ljubavnica. Pogrešno gledaju (gledaoci) i postavljaju pitanje - zaključila je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Dobrojevićeva se osvrnula na situaciju kada je nastao konflikt između nje i Lune, jer je udarila Marka po zadnjici, pa objasnila situaciju:

Marko je prvo dao jedan iskaz, pa promenio posle dva, tri dana, pa sam pretpostavila da je zbog Lune. Džaba meni, kriva sam, misle da sam namerno, neka bude da sam namerno. Ne želim da budem deo priče uopšte, da me ne bi petljali u bilo čije veze - objasnila je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Luna ide iz greške u grešku. Očito je da daješ etiketu na svoj način, a onda promeniš - zaključio je Mića.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'